© 2020 - IOC GROUP - Mentions légales

ONZE ACTIVITEITEN

Onze specialisten inzake communicatie op groot formaat staan ten dienste van adverteerders en merken en benutten daarbij onze verschillende activiteiten en expertisedomeinen.

STUDIEEN

ONTWERP

van animatie- en beeldmateriaal voor in het verkooppunt.

LOGO-IOC-RETAIL2.png
LOGO-COOLIO2.png

AFDRUKKEN EN VERVAARDIGEN

van communicatiemiddelen op groot formaat.

LOGO-IOC-Print2.png

TRAINING

in de professionele installatie van reclamecampagnes en het aanbrengen van reclameboodschappen op voertuigen.

LOGO-TECKNICOM2.png

VERPAKKING EN LOGISTIEK

op maat voor veeleisende projecten.

LOGO-SEROPIC2.png

GEGEVENS UIT HET WERKVELD,

objectief en in hun context geplaatst, om de ROI te meten.

LOGO-IOC-Data2.png

UITROL EN INSTALLATIE

van communicatieprojecten en evenementen.

LOGO-IOC-Services2.png
 

Creatie en ontwerp van permanente en tijdelijke communicatieoplossingen voor in het verkooppunt

Onze teams ontwerpen uw POS-materiaal op maat om uw aanwezigheid in de winkel gedurende een korte periode of op lange termijn te ondersteunen. Of uw doel nu is om te informeren, de aankoop te activeren, op te vallen, uw verkoop te stimuleren of een promotieactie te ondersteunen,

u kunt altijd rekenen op onze uitgediepte inzichten in het aankoopgedrag, gecombineerd met een intelligent ontwerp en een breed scala aan materialen (karton, plastic, hout, metaal ...).

Vloerdisplays, toonbankdisplays, speciale aankleding van het verkooppunt, koffertjes, totems, stands, silhouetten, aankleding per categorie, bakjes, houten kistjes, cross-merchandising, infographics ...

 

Animatie-evenementen voor verse producten en ‘opfrissing’ van uw communicatie

Ons assortiment mobiele koeldisplays kan naar believen worden aangekleed in uw huisstijl. Ons concept: de uitgekiende combinatie van een koelkast en een modulaire behuizing voor een uiterst eenvoudige installatie.

Gooi conventies overboord in uw verkooppunt en haal verse producten eens uit hun gebruikelijke rekken. Geef uw verkoop een boost door de producten te plaatsen daar waar ze het best scoren: weg van hun traditionele plaats in de winkel.

Maak uw werkplekken, lounges of evenementen dynamischer door er een gezellige en originele toets aan te geven. Zo komt u dichter bij uw klanten, zakenrelaties en medewerkers.

Cross-merchandising, speciale aankleding van het verkooppunt, opzetten van promo-evenementen, drankjes aanbieden in lounges en wachtkamers ...

 

Afdrukken en vervaardigen van communicatiemiddelen op groot formaat – Offset & digitaal.

IOC PRINT voorziet in al uw behoeften aan drukwerk, vervaardiging en afwerking op diverse dragers die aangepast zijn aan uw in-store en out-of-store communicatiebehoeften, voor binnen- of buiteninstallatie. Met onze vestigingen in heel Frankrijk die zowel digitale druk als offsetdruk aanbieden, ons constante productietempo 24/7 (ook in het weekend) en onze hoge capaciteit op het vlak van logistiek en verpakking garanderen wij u flexibiliteit, naleving van de deadlines en kwaliteit voor sleutelklare projecten.

#IOCPRINTGREEN: wij zijn de enige drukker op groot formaat die affiches op 100% gerecycleerd papier aanbiedt, voor een 100% milieubewuste communicatie. Onze productie is ook gecertificeerd met de labels van Imprim'vert, FSC® en PEFC™.

Promotiedragers, etalagestickers, aankleding, decoratie, signalisatie, infographics, bordjes, POS-materiaal, totems, zeildoeken, panelen, affiches, uitzonderlijke installaties ...

 

Expertise en ervaring in het logistieke beheer van complexe en veeleisende projecten

Al meer dan 50 jaar beheert de firma SEROPIC de logistiek en het aanbrengen/weghalen van zo’n 19.000 reclameborden op de 4.800 bussen van de RATP die vertrekken vanuit 25 zogenoemde ‘buscentra’. Het expertisedomein is ook uitgebreid naar de plaatsing van reclame op bussen in grote voorsteden.

Het bedrijf is al meer dan 12 jaar ISO 9001-gecertificeerd en past zijn knowhow toe op het beheer van de opslag, logistiek en organisatie van de bijeenkomsten van de Franse Atletiekfederatie in het hele land. Deze jarenlange ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van rapportage-, controle- en monitoringmethoden voor plaatsingen en installaties binnen de IOC-groep, om zo de uitdagingen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en transparantie het hoofd te bieden.